Producten - Schoonheidsinstituut - Pour Vous - Schoonheidsinstituut & Wellness

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Producten - Schoonheidsinstituut

Hieronder vindt u een aantal van de merken die wij in ons instituut gebruiken.
Nu heb jij ook de kans om kwalitatieve producten thuis te gebruiken. Dit in combinatie met onze professionele behandelingen zal je in een mum van tijd het gewenste resultaat behalen. Volg wel steeds nauwgezet onze adviezen op.


Vetia Floris:De nieuwe dimensies van luxe-organische Zwitserse huidverzorging. Vetia Floris neemt de zuiverste flora ingrediënten en goddelijke essentiële oliën om actieve voedende en herstellende eigenschappen te leveren voor anti-aging voordelen dat pure luxe is.

Perfect gemaakt om te werken met de natuurlijke afweer van je huid, Vetia Floris combineert essentiële hydratatie en bescherming, om zo de huid voorzichtig te ondersteunen en het natuurlijke metabolisme en regeneratieve natuur te voeden.

 

Skin Balance:SKIN BALANCE staat voor zeer effectieve huidverzorging complexen op basis van moderne formules.
Het hele assortiment onderscheidt zich door middel van zijn holistisch concept, helpen om een mooie huid en dus meer vreugde van het leven te bereiken.

 

Nora Bode:De NORA BODE OxyJet is het high-tech-zuurstofsysteem voor schoonheid en welzijn in zijn ultieme vorm van vandaag.
Voor een soepele, jeugdig frisse huid.
Zacht, effectief en veilig.


Germaine de Capuccini
:Germaine de Capuccini beschikt dankzij de meest innovatieve cosmetische bestanddelen op de markt over de meest geavanceerde huidverzorging: anti-aging, hydratatie, specieke verzorging voor de gevoelige en gemengde huid, basisverzorging ... elke behandeling aangepast aan de noden van uw huid.

 


Retipalm
:De huidverzorgings producten van Retipalm® bevatten de meest effectieve huid vitaminen en anti-oxidanten zoals A, C, E en Beta Carotenen.
Anti aging staat centraal.

 


Swisscode
:Swisscode is een innovatieve, Zwitserse huidverzorgingslijn, geheel vrij van conserveermiddelen, alcohol, kleurstoffen, derivaten van aardolie, PEG, PPG en emulgatoren!
Kortom: Zuivere, zeer geconcentreerde producten in hun puurste vorm.
Alle serums worden snel opgenomen, voelen aangenaam koel aan en laten de huid vrij ademen. Ieder product realiseert een power boost van vocht en regeneratie.


4VOO
:Het is niet mogelijk om in alles de beste te zijn. 4VOO kiest dan ook resoluut om enkel huidverzorgingsproducten voor mannen te ontwikkelen. Dit is zowat een unicum in de wereld. 4VOO wordt consequent aanbevolen door plastische chirurgen, zit in de reiskoffer van belangrijke zakenmannen, in de sporttas van menig atleet, heeft zijn plaats verdiend in de badkamer van de jet set en vele beroemdheden. Er goed uitzien, zonder veel omwegen, zonder tijdsverlies!

"Mannenverzorging is een vak apart", een man heeft andere noden.

Winnie en haar team hebben zich onder meer gespecialiseerd in mannenverzorging. Zij volgen regelmatig wetenschappelijke en praktische opleidingen om hun kennis over de mannenhuid alsook productkennis te verbeteren.

 


Forever Living Products
:Forever gebruikt pure Aloë Vera gel als belangrijkste bestanddeel van al haar producten.
Deze "wonderplant" bevat veel stoffen die een gunstige invloed hebben op de gezondheid en wordt reeds duizende jaren gebruikt vanwege haar weldadige werking.
Forever Living Products garandeert een hoog precentage Aloë Vera en beheert het hele productieproces van plant tot eindproduct woordoor een hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd wordt!

 


Ariane Inden
:Ariane Inden werkt met de nieuwste make up technologieën, is vooruitstrevend en loopt voor op trends.
Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat uw mooiste aspecten naar voren komen.


Nee Make-up
:Nee MakeUp Milano is een wereldwijd make-up merk dat staat voor elegantie en schoonheid voor elke vrouw. Dit exclusieve merk heeft oog voor details, zachte texturen een prachtige kleur matching en staat voor verleiding. "Nee" is de Italiaanse betekenis voor herboren.
Dat Nee Make Up zich onderscheidt door haar hoogwaardige producten heeft geleid tot een samenwerking met het grootste hair en beauty salon gevestigd in het exclusieve 7 sterren hotel “Burl Al Arab” in DUBAI.

Nee Make-up wordt niet op dieren getest!

 


Pronails
:Pronails creëert nagel-, hand- en voetverzorgingsproducten van topkwaliteit en biedt uitstekende opleidingen en ondersteuning aan professionals. Wij werken exclusief met professionele schoonheidsspecialisten en nagelstylisten. Het succesvolle merk Pronails ontwikkelt ook producten voor particulieren die graag verzorgd voor de dag komen. Deze producten zijn enkel verkrijgbaar bij schoonheidsinstituten en nagelspecialisten.

 


Vinoderm
:Vinoderm is een bekend Zwitsers merk, ontwikkeld door Skin Concept laboratorium.

Alle Vinoderm producten zijn gebaseerd op Pinot Noir, elite rode druif die groeit in het kanton Wallis, aan de voet van de Zwitserse Alpen. Bepaalde complexen van ingrediënten afzonderlijk gecombineerd voor elk product zorgen voor de exclusieve eigenschappen en structuur van Vinoderm. De formule van Viniferol, een uniek ingrediënt gewonnen uit druivenpitten, is specifiek in zijn antioxiderende eigenschappen: het neutraliseert vrije radicalen, vertraagt het verouderingsproces en biedt alle huidlagen een langdurige anti-oxidant bescherming. Gecombineerd met andere natuurlijke antioxidanten het geeft een maximaal effect behoud van de huid jeugd.


Paul Niehans
:De Dr Paul Niehans huidverzorging behandelingen zijn cellulaire gebaseerde huidverzorging cosmetica, speciaal ontworpen om op natuurlijke wijze en diep de opperhuid van het lichaam en gezicht te revitaliseren.


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu